Beste verktøy til webutvikling

Hvorfor er det viktig med bra verktøy? Det er meget viktig fordi det muliggjør at man slipper å tenke over hvordan en oppgave skal utføres – og isteden sette fokus på hva som kan gjøres. Det kan sammenligner med en situasjon – prøv å tenke på forskjeller som opptrer når man vil kjøre  traktor til et sted istedenfor sin vanlige bil. I same avstand blir det vanskeligere med traktorer, for man må bruke alle sine ferdigheterer på å komme seg trygt til desitnasjonen. Ettersom traktor ikke er egnet til sånne langdistansereiser. Det å bruke utdaterte, dårlige eller upassende verktøy er det samme som om å bruke traktor på sånne reiser – man bruker noe som ikke er egnet til det man bruker det til, som selvfølgelig gjør hele prosessen til trege greier. Det å bruke riktige verktøy ved webutvikling byr på fart og man blir mer produktiv.

En del arbeidsgivere krever at folk forstår seg på bestemte verktøy og kan implementere dem i sitt arbeid. Prøv å møte arbeidsgiverne dine halvveis. De gjør det fordi de får altfor mange jobbsøknader ved hver åpning, og da blir formålet å hakke haugen ned før søkerne begynner å gå gjennom den. Man kan bruke gratis, månedlige forsøk hvis man ikke har penger til å investere i abonnement på bestemte verktøy, og få litt praktisk erfaring med dem. Og så kan man bruke litt tidligere versjoner som ligger gratis på nettet for å få en smakebit av dem.Webutviklere vet at verktøyene kommer og går og at det som skal regnes som ferdigheter er ikke å kunne alle av dem, men å ha forståelse, erfaring og talent som senere triumferer over uunngåelige endringer i verktøysettet. Her lager vi en rask oversikt over verdens beste verktøy og håper at du vil ha bruk for dem.

UltraEdit-32 – Ett av verktøyene man bruker mest i webutvikling. Eneste ulempe ved det er at det koster penger, men uansett er det absolutt verdt å investere i.

ColorPic – Gir oss mulighet til å velge og hente en farge fra hvilken som helst piksel på skjermen din. ColorPic gir deg også flere andre  muligheter for fargebehandling.

Codebank – er et lite program som lar en lagre kodesnutter og notater i form av en database. Det er et meget nyttig program man kan bruke for å lagre en kode og bruke den senere i webutviklingsprosessen.

Virtual Magnifying Glass – Forstørrelsesglass er ganske nødvendig hvis man driver med pikseldesign.

FlashFXP – Man kan ikke unngå en god FTP klient selv om det finnes enda billigere versjoner enn denne. FlashFXP er en bra klient, for man blir fort vant til den og  bruker dem gjennom mange år.

The Regex Coach Der kan du teste dine kunnskaper om regulære uttrykk.

Adobe Photoshop og Adobe Illustrator – Verdens beste verktøy for å lage nettsidens grafikk.