Om K-Design

Slide background

Vekker sansene & selger opplevelser!

Innehaveren av K-Design i Alvøen, Karin Myrtvedt, er opptatt av at kundene hennes skal få vekket alle sansene
som lukt, smak, føle, se og høre, når de besøker Galleriet hennes.

I tillegg til malerier og annen kunst, kan alle som besøker K-Design også få muligheter til å handle utvalgte varer som mange gode varianter av te,
sjokolade, lys, lysekroner, happy lights, behagelig innetøy og tøfler. Hver søndag er K-Design åpent og det blir servert nybakte boller og kaffe/te,
i tillegg til salg av kunst og de andre spesielle varene i galleriet.

Er du heldig så synger Karin også en sang eller to mens hun spiller på flygelet sitt i det vakre galleriet i Alvøen.
Sang og musikk er også tilgjengelig når lokalene benyttes som selskapslokale, enten av Karin alene eller
med jentegruppen Hot Pants, der Karin er vokalist og spiller piano/keybord.

Et besøk eller et arrangement hos K-Design i Alvøen skal være en opplevelse som vekker sansene.

Velkommen!

Selskapslokale, butikk & galleri

karin

Karin Myrtvedt har siden 2004 holdt til i lokalet “Konvolutten” i den gamle papirfabrikken i Alvøen, hvor hun har eget galleri, butikk og verksted.

I Galleri K-Design har Karin sin faste salgsutstilling av bilder i akvarell, pastell, olje og akryl. I det flotte lokalet i Alvøen selges også klær, keramikk, glass, strikk, sjokolade og te samt andre spennende produkter.

Karin er først og fremst en allsidig kunstner, men i tillegg til kunsten jobber hun med oppdrag i kombinasjonen kunst og interiør. Både privatpersoner og bedrifter har fått interiørhjelp og utsmykning av hjem og kontorlokaler.

De spennende lokalene i Alvøen er blitt attraktive omgivelser for arrangementer som konfirmasjoner, bursdager, seminarer, kick off samlinger og julebord.

Idyllisk beliggenhet

K-Design ligger i vakre Alvøen, en kort kjøretur på ca. 15 min fra Bergen sentrum. Her er Galleriet plassert i vakre lokaler den gamle papirfabrikken, som ligger like ved sjøen og havnen i Alvøen. Havnen i Alvøen er omkranset av de karakteristiske hvitmalte husene på den ene siden og Alvøen Hovedgård på den andre. En tur til K-Design og Alvøen vil gi både kunstneriske og kulturelle opplevelser. På søndager i galleriets åpningstid, fungerer K-design også som kafe, der det serveres nybakte boller og kaffe, samt mange spennende varianter av te.

K-Design på Interiørmessen 2013

I 2013 hadde K-Design stand og hadde utstilling av Karin Myrtvedt sine malerier og en liten smakebit fra butikken i Alvøen.

 

K-Design på Interiørmessen 2012

I 2012 hadde Ateliè 2w og K-Design stand sammen og bygget da en liten butikk i Alvøen stil og hadde stor suksess på messen.

 

Hot Pants

Hot Pants har spilt på Madam Felle, Nøsteboden, Snikkeriet i Rosendal i tillegg til private arrangementer så som julebord, blåturer og teambuildinger.

De spilte land og strand rund og reiste 2 år på rad på sommerturneer til Nord Norge.

Det var høy stemning og hela i taket da jentene spilte opp til dans, og på noen av landets scener trakk de så mange at de slo publikumsrekordene til Åge Alexandersen, Jan Teigen, Unit Five, for å nevne noen. Hot Pants var også et populært innslag på landets militærforlegninger. I fullsatte kinosaler var det jubelrop og trampeklapp fra begynnelse til slutt.

Hot Pants hadde 152 spillejobber i 1982 og i tillegg til full jobb og spilling i helgene  var jenten i studio og spilte inn singel med egenprodusert musikk – rockelåten «Mariann» og baladen «Phone Call». Jentene er  i disse dager i studio for å spille inn låtene på nytt, med nye medlemmer i bandet og noen år «på baken»  har melodiene fått et litt annet uttrykk, men – definitivt åttitalls sound !!!

Hot Pants is back !!!  og jentene rocker som aldri før.

Bandet teller 5  freske damer som elsker musikk og å underholde musikkglade tilhørere. De spiller en del egenproduserte låter, men i hovedsak covrede låter fra 70 tallet og frem til nå. Reportuaret er allsidig fra sving, pop til rocken roll – danseglede fra begynnelse til slutt.

Hot Pants har spilt på Madam Felle, Nøsteboden, Snikkeriet i Rosendal i tillegg til private arrangementer så som julebord, blåturer og teambuildinger.

Vi tør påstå at Hot Pants er det eneste bandet i Bergen som i egen regi arrangerer konseptet  «Låvedans» Dette er en meget populær happening som finner sted 2 – 3 ganger i året på Rosenlund Gård «Strutsefarmen», som ligger ved foten av Løvstakken på Krohnegården i Fyllingsdalen  .

Her møtes musikkglade venner og venners venner til en knallgøy kveld med Hot Pants som vertsband og gjesteband-/ artister innenfor flere musikksjangre.

Bandets medlemmer :

Karin Myrtvedt – Vokal Piano
Birte Larsen – Trommer, vokal
Kari Sanden – Bass, vokal
Lena Leganger – Gitar, vokal
Beate Liland – Gitar, vokal