Underholdning

Slide background

Hot Pants – underholdning i ditt arrangement!

Hot Pants var det første rene jentebandet i Bergen og regjerte scenene i Norge på begynnelsen av 80- tallet. 

De spilte land og strand rund og reiste 2 år på rad på sommerturneer til Nord Norge.

Det var høy stemning og hela i taket da jentene spilte opp til dans, og på noen av landets scener trakk de så mange at de slo publikumsrekordene til Åge Alexandersen, Jan Teigen, Unit Five, for å nevne noen. Hot Pants var også et populært innslag på landets militærforlegninger. I fullsatte kinosaler var det jubelrop og trampeklapp fra begynnelse til slutt.

Hot Pants hadde 152 spillejobber i 1982 og i tillegg til full jobb og spilling i helgene  var jenten i studio og spilte inn singel med egenprodusert musikk – rockelåten «Mariann» og baladen «Phone Call». Jentene er  i disse dager i studio for å spille inn låtene på nytt, med nye medlemmer i bandet og noen år «på baken»  har melodiene fått et litt annet uttrykk, men – definitivt åttitalls sound !!!

Hot Pants is back !!!  og jentene rocker som aldri før.

Bandet teller 5  freske damer som elsker musikk og å underholde musikkglade tilhørere. De spiller en del egenproduserte låter, men i hovedsak covrede låter fra 70 tallet og frem til nå. Reportuaret er allsidig fra sving, pop til rocken roll – danseglede fra begynnelse til slutt.

Hot Pants har spilt på Madam Felle, Nøsteboden, Snikkeriet i Rosendal i tillegg til private arrangementer så som julebord, blåturer og teambuildinger.

Vi tør påstå at Hot Pants er det eneste bandet i Bergen som i egen regi arrangerer konseptet  «Låvedans» Dette er en meget populær happening som finner sted 2 – 3 ganger i året på Rosenlund Gård «Strutsefarmen», som ligger ved foten av Løvstakken på Krohnegården i Fyllingsdalen  .

Her møtes musikkglade venner og venners venner til en knallgøy kveld med Hot Pants som vertsband og gjesteband-/ artister innenfor flere musikksjangre.

Bandets medlemmer :

Karin Myrtvedt – Vokal Piano
Birte Larsen – Trommer, vokal
Kari Sanden – Bass, vokal
Lena Leganger – Gitar, vokal
Beate Liland – Gitar, vokal