Arrangementer & Utleie

Slide background

Arrangementer & Utleie av K-Design

Du kan også leie lokalene i K-Design til ulike arrangementer for private og bedrifter. De spennende og flotte selskapslokalene har i flere år vært attraktive omgivelser for arrangementer som konfirmasjoner, bursdager, seminarer, kick off samlinger og julebord.

I tillegg til leie av lokalene tilbyr også K-Design servering av mat til de ulike arrangementene. Du kan også være med å påvirke menyen som består av et rikt utvalg av hjemmelaget mat fra egne kokker, fra tradisjonelle luncher og treretters middager, til spennende tapasmenyer og eksotisk asiatisk mat.

Både privatpersoner og bedrifter har mange gode minner fra spesielle markeringer med god mat i unike lokaler i vakre Alvøen.

Har du lokaler selv, men vil bestille mat fra den spennende menyen, driver K-Design også catering med levering av mat til arrangementer for private og bedrifter.

Selskapslokale

Galleri K-Design gir en unik ramme for ulike arrangementer, der bordene dekkes i selve Galleriet og butikken.

Les mer om Selskapslokale

Kurs & Konferanse

Karin driver også kursvirksomhet i Galleri K-design der man kan delta på malerkurs av ulik varighet og innen ulike uttrykksformer.

Les mer om Kurs & Konferanse

Malekurs & Events

I K-Design kan både private og bedrifter få anledning til å male sitt eget maleri i forbindelse med arrangementer.

Les mer om Malekurs & Events

Underholdning

Hot Pants er 5 freske damer som elsker musikk og å underholde musikkglade tilhørere. Repertoaret er alt fra sving, pop til rocken roll.

Les mer om Underholdning

Bestill og skreddersy ditt arrangement allerede i dag!

Referanser

Ellen Parmer

«Fantastisk og annerledes atmosfære for vårt seminar»

Ellen ParmerAvd. Banksjef DNB Nor
Monica Bjørsvik

«Fabelaktig julebord. Kunne ikke vært bedre»

Monica BjørsvikGilde
Grethe Olsen

«Alle våre deltakere hadde en uforglemmelig opplsevelse. Inspirerende, humørfullt og herlig annerledes. Artig å kreere egen kunst tl våre lokaler.»

Grethe OlsenBlåtur arrangør Star Shipping